in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

ExperienteLimite

In Vestiar, limitele si le stabileste fiecare. Se intampla doar ce iti doresti tu: lucrurile iti exista doar daca le dai voie si au exact ce valoare le dai tu. Una peste alta, fiecare pleaca cu cat daruieste si cu cat e dispus sa primeasca. 

 

Experiente de invatare 

In Vestiar, exista un set de principii simple si functionale care provoaca experiente de invatare cu impact, intamplari multidisciplinare valoroase. Bunul simt si echilibrul secondeaza orice activitate. 

 

Cutii de judecata 

In Vestiar, iti propunem sa iesi din cutiile tale de judecata, sa schimbi unghiul de vedere. E o atitudine care se construieste in fiecare zi. E doar chestie de vrut si de exercitiu - in absolut orice.& 

 

Traineri cu valoare 

In Vestiar, trainerii sunt oameni speciali a caror valoare este deja validata. Sunt profesionisti care stiu in mod natural sa inspire si sa mobilizeze, sunt oameni cu experienta bogata si cu multe de oferit celor din jur. Exista o generozitate specifica fiecarui trainer. 

 

Citim ce ne trebuie 

In vestiar, aflam despre lecturi care au schimbat perspective sau despre carti care ni se potrivesc individual. Iar cartile pot schimba vieti. Orice subiect te intereseaza, ne vom asigura ca iti vom face o recomandare care sa-ti imbogateasca viata. 

 

Interdisciplinar 

In Vestiar, activitatile sunt interdisciplinare si cu totul experimentale, fiecare la granita a mai multor domenii: psihologie, actorie, oratorie, filosofie, branding, etc. In Vestiar, a comunica este o atitudine care sta la baza tuturor atelierelor. 

 

Cu bratele deschise 

Inveti sa construiesti culoare curate de comunicare cu cei din jur.

Trebuie doar sa ai bratele deschise, in mod real si constit. Si cel din fata ta va simti. Se face in mod instinctiv un zoom de atentie oricand se intampla ceva real. 

Oamenii nu reactioneaza la informatii ci la atentie, la emotii. Un om este prezent in fata ta doar daca toata atentia ta este acolo pentru el. 

 

Comunicare sanatoasa 

Suntem facuti atenti ca in comunicarea noastra adesea de plastic, cand oamenii mint, mainile spun adevarul. Comunicarea sanatoasa inseamna o aliniere pe care te invitam sa o descoperi.